Alapítvány

Egészséges Magoncokért Alapítvány 1995. évben alapítottuk azzal a céllal, hogy segítsük az óvodásainknak szervezett egészségnevelő programjainkat, javítsuk óvodánk eszköz ellátottságát.Játékszereket és mozgásfejlesztő eszközöket vásároltunk az óvoda udvaraira, a tornaterembe, csoportszobákba, "dühöngőbe", fejlesztő- és logopédiai foglalkoztatókba.Sokat köszönhetünk óvodásaink szüleinek, kollégáinknak, barátoknak és ismerősöknek a támogatásért!Személyi jövedelemadójuk 1 %-ának felajánlásával támogatják céljaink megvalósítását, feltételeink javítását.Ennek is köszönhetően jól felszerelt helyiségekkel rendelkezünk, a mozgáshoz, játékhoz, egészséges életmód alakításához optimális feltételeket sikerül nyújtani a kis "Magoncainknak". Köszönjük!Alapítványunk adószáma: 18157846-1-42
Egészséges Magoncokért Alapítvány

1995. évben alapítottuk azzal a céllal, hogy segítsük az óvodásainknak szervezett egészségnevelő programjainkat, javítsuk óvodánk eszköz ellátottságát.

Játékszereket és mozgásfejlesztő eszközöket vásároltunk az óvoda udvaraira, a tornaterembe, csoportszobákba, "dühöngőbe", fejlesztő- és logopédiai foglalkoztatókba.

Sokat köszönhetünk óvodásaink szüleinek, kollégáinknak, barátoknak és ismerősöknek a támogatásért!

Személyi jövedelemadójuk 1 %-ának felajánlásával támogatják céljaink megvalósítását, feltételeink javítását.

Ennek is köszönhetően jól felszerelt helyiségekkel rendelkezünk, a mozgáshoz, játékhoz, egészséges életmód alakításához optimális feltételeket sikerül nyújtani a kis "Magoncainknak". Köszönjük!

 

Alapítványunk adószáma: 18157846-1-42