Halacska

35_166-330px

Ismétlő, nagycsoportosok vagyunk! A csoportunkból minden kisgyermek iskolába készül!
Egy színes barátságos, csoportszoba a miénk, a „halacskáké”! A szobánk egyedisége, hogy van egy galériánk, melyet nagyon kedvelnek a gyerekek!
Szem előtt tartjuk, hogy a gyerekek nyugodt légkörben, biztonságosan, jól érezzék magukat.  Nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekek testi-lelki egészségére.  Napi levegőzéssel, és a mindennapos mozgással igyekszünk óvni a gyermekeink egészségét. Mindennapi mozgás mellett, naponta gyümölcsöt, zöldséget fogyasztunk. 
Játék közben észrevétlenül, tapasztalathoz, ismerethez juttatjuk a ránk bízott gyermekeket. Célzottan, tudatosan, az életkori sajátosságokat figyelem bevéve kívánjuk fejleszteni a képességeiket.  A szabály és a szerepjátékokra kiemelt hangsúlyt helyezünk, mely a kommunikációt, a kooperációt, a kitartást fejleszti.
A sok játék mellett tudatosan „készítjük „a gyerekeinket az iskolakezdésre.
Környezetünkben minden lehetőséget kihasználva, matematikai tapasztalatokhoz jutatjuk a gyerekeinket. Kísérletezéssel, okozati összefüggéseket keresünk, mely a logikus gondolkodást segíti. Naponta mesélünk, verselünk, és új technikák elsajátításával kézügyességüket, a finommotorikát fejlesszük, mely az írás tanulásához elengedhetetlen.
Zöld óvodánk címére nagyon büszkék vagyunk, ezért e szellemiségben neveljük a ránk bízott gyermekeket is.

Óvodapedagógusok: Vargáné Dósa Andrea és Figusch Flóra

Dajka: Balatoni Anikó

Galéria